Du har 0 produkter i din handlekurv    

 

 

KOFTESØLV.

Juhls Silvergallery ble etablert i 1959 i Kautokeino og er Finnmarks første sølvsmie. Frank og Regine Juhls så det som sin oppgave å møte folks individuelle ønsker når det gjaldt sølvet til kofta i samiske områder. Samtidig har de lagt ned mye arbeid  i å bevare og med følsom hånd også reprodusere gamle sølvsmykker som i århundreder har vært i samisk eie.  Fremdeles i dag utvikles nye smykker i samisk ånd.På verkstedet i Kautokeino lages koftesølv til alle dagens kofter slik det er blitt laget sølv spesiellt tilpasset kofta helt siden starten. Vi har alltid gått med spesiell iver, ydmykhet og glede inn for å utvikle sølvet i tråd med hver enkelt kundes ønske, forestilling og behov.

Alle smykker med stein kan fåes med andre steinkombinasjoner. Det kan likeledes byttes løv slik man ønsker. Om du ikke finner frem til akkurat det du liker,ring oss eller stikk innom så finner vi ut av det sammen. 

Egen Tråante 2017 sølje 

Vi har med stor glede utviklet en egen sølje for Tråante 2017 og slik vil vi være med å feire denne viktige begivenheten i samefolkets  historie.

Sølja skal gjenspeile det store geografiske området Sápmi strekker seg over. Fra nord til sør ,vest til øst. -fire  himmelretninger, fire land ett folk. Det er flaggets fire farger og  lavvoen som går igjen i motivet ,slik også Tråante 2017  logoen tar sitt utgangspunkt i Lavvoen og fargene. Denne vil kun finnes i jubileumsåret og kun med de samiske fargene og løvene slik som vist på bildet.

Boalut ja Nástit/Belteknapper

Hårspennen

Bilde av

Størrelse: 83x33 mm Det runde løvet i midten kan fåes i sølv eller …

Bilde av

Størrelse: 67x36 mm Glassteinen i midten kan fåes i mange forskjellige farger.…

Bilde av

Størrelse: 32x12 mm Vennligst noter at prisen gjelder per stykk (ikke per par).…

Diverse

Bilde av

Glassteinene kan fåes i mange forskjellige farger. Løvene på kjeden er 28x12 mm…

Riskut/Søljer

Bilde av

Tråante 2017 Jubileums Sølje Søljen skal gjenspeile det store geografiske …

Roahkit/Hekter

Bilde av

Bredde: 55 mm  Høyde: 19 mm…

Bilde av

Bredde: 62 mm Høyde: 20 mm…

Bilde av

Bredde: 70 mm Høyde: 16 mm…